O podjetju

OSEBNA IZKAZNICA:

KAMOT SISTEM d.o.o.
Pod gonjami 15b
SI-2391 PREVALJE

Matična številka: 5509988
Davčna številka: SI-81977905
Transakcijski račun: odprt pri NLB d.d., Ljubljana
IBAN: SI 56 0247 0025 6650193
SWIFT: LJBASI2X
Registracija: Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu, Srg 2007/00293, št.vložka 1/10116/00 z dne 4.7.2007.

V podjetju KAMOT SISTEM d.o.o. skrbimo za udobne in strokovne prevoze potnikov že od leta 1992. Vse od takrat smo varno in KAMOT pripeljali do cilja številne zadovoljne potnike. Uspešna pot podjetja se je začela s prevozom šolskih otrok.

Naša ponudba med drugim zajema še turistične prevoze z avtobusi po Sloveniji in tujini. Občasne prevoze opravljamo za turistične agencije, društva, šole in druge naročnike. Popeljemo jih na izlete, potovanja, ekskurzije … Izvajamo transferje in druge oblike prevozov.

Prejeli smo že številne tako ustne kot pisne pohvale zadovoljnih potnikov in to je naša velika motivacija za naprej, saj vemo, da smo na pravi poti.

Naše podjetje se ukvarja z organizacijo in izvedbo posebnih linijskih prevozov v javnem prometu, izvedbo občasnih in posebnih linijskih prevozov potnikov. Skupinam ponujamo možnost najema od 8-sedežnih kombijev pa vse do 35 sedežnega avtobusa. Ker se v podjetju nenehno trudimo izboljšati naše storitve skrbimo za redno obnavljanje voznega parka.

Ukvarjamo se tudi s prevozi naših najmlajših. Po Koroškem in okolici skrbimo za varno vožnjo otrok iz vrtcev, osnovnih in srednjih šol. Usmerjeni smo k sprotnemu spremljanju zakonov o prevozih otrok ter skupin v cestnem prometu. Vsa vozila ustrezajo vsem zakonskim zahtevam, predpisom in zakonom, upravljajo pa jih vozniki z licenco in večletnimi izkušnjami.

V dveh desetletjih uspešnega dela smo vozni park, glede na želje in potrebe na trgu povečali na trinajst sodobno opremljenih vozil, za turističen prevoze, prevoze invalidnih oseb, prevoze skupin kolesarjev skupaj s kolesi in potovanja.

Cilja našega podjetja je zagotoviti strankam kakovostne, varne in zanesljive prevozne storitve.

Poleg avtobusnih prevozov vam nudimo tudi storitev NAJEMA VOZIL, s katerimi lahko upravlja vsakdo z opravljenim vozniškim dovoljenjem B kategorije.


Vabimo vas, da se v naši družbi odpeljete na izlet, poslovno potovanje, dopust ali potepanje doma ali širom po Evropi. Z izkušenimi, prijaznimi vozniki in udobnimi avtobusi bomo poskrbeli, da bo vaše potovanje zanimivo, zabavno in varno, predvsem pa KAMOT.

Večletno delo, izkušnje ter zadovoljne stranke so nam v veselje in ponos, zato vas vabimo v našo družbo.


KAJ VAM NUDIMO:

  • avtobusni prevozi s turističnimi avtobusi;
  • kombi prevozi;
  • avto-taxi prevozi;
  • izposoja kombiniranih vozil;
  • šolske ekskurzije in izleti;
  • organizirana (vodena) potovanja;
  • izleti za zaključene skupine;
  • strokovne ekskurzije;
  • smučarski paketi;
  • izleti za upokojence, društva, sindikalne organizacije, ...

Razpolagamo s kvalitetnimi vozili in izkušenimi vozniki, ki z veseljem poskrbijo za udobje in varnost naših strank.


Delovni čas - Vsak dan, ves dan.


Vabimo vas, da se v naši družbi zapeljete na izlet, poslovno potovanje, dopust ali potepanje doma in po Evropi. Z izkušenimi, prijaznimi vozniki in udobnimi avtobusi bomo poskrbeli, da bo vaše potovanje varno, udobno in zabavno in vam bo še dolgo ostalo v prijetnem spominu.